Ica Fotobok

Ica fotobok är en tjänst som gör det möjligt för dig att skapa en fotobok enligt dina egna önskemål. Genom att erbjuda flera olika alternativ kan du själv skräddarsy en fotobok som du kan bläddra i med glädje och komma ihåg fina stunder. Precis som alla andra tjänster kan man hitta både för- och nackdelar med Ica fotobok och nedan redogör jag för de aspekter som var av störst betydelse när jag själv använde tjänsten.

Valmöjligheter

Som förväntat kan du välja mellan fotoböcker i olika storlekar, format och design. Du kan välja mellan fyra olika kategorier, nämligen:

  • Classic - från 349 kr
  • Premium - från 449 kr
  • Små - från 149 kr
  • Specialutgåvor - från 399 kr
Se aktuella erbjudanden från ICA Fotobok

Samtliga kategorier innehåller flera olika alternativ som du kan välja bland och priserna varierar mellan 149 kr och 1199 kr (med vissa undantag). Själva utbudet av fotoböcker är således brett och det är givetvis positivt. Vi har alla olika preferenser och företaget syftar till att ge varje konsument möjligheten att få den perfekta fotoboken. I det har avseendet tycker jag att företaget har lyckats väl, eftersom det faktiskt finns en hel del olika varianter att välja bland och du har verkligen möjlighet att skapa boken du önskar dig.

Tillverkning av fotoböcker

För att skapa en fotobok börjar du med att kika på alternativen inom de olika kategorierna och bestämma dig för ett. Därefter klickar du på "Skapa", varefter du slussas vidare till www.pxcreation.com där du laddar upp dina bilder. Du kan använda tjänsten både på dator och mobila enheter och dessutom kan bilderna laddas upp likaväl från sociala medier som från datorn. Att skapa en fotobok är därför en väldigt enkel process.

Leveranstider

Leveransen sker via posten eller DHL och leveranstiden varierar därför beroende på vilket alternativ du väljer. Om din order skickas via posten tar det 4-5 dagar innan du får hem den i brevlådan, medan en beställning via expressleverans garanterar att du får varan inom 48 timmar. Om du lägger en beställning innan klockan 11.00 på en vardag försöker företaget skicka paketet redan samma dag.

En väldigt uppskattad aspekt är att du kan se paketets beräknade avsändningsdatum innan du lägger beställningen. På så vis kan du redan i förväg veta ungefär hur lång tid det kommer att ta innan du mottar din order. Å andra sidan kan du få vänta längre om du anger en rabattkod vid köpet.

Slutord

Ica fotobok fungerar utmärkt för dig som vill beställa en fotobok för första gången och inte riktigt har koll på hur du ska göra, men också för den som är expert och vill ha något lite mer komplext. Informationen på hemsidan gör det enkelt att komma igång och den trevliga kundtjänsten hjälper dig gärna om du har frågor. Med tanke på att företaget erbjuder en så stor variation av olika fotoböcker, högkvalitativa resultat, snabba leveranser och en hemsida där du enkelt kan hitta svar på eventuella frågor finns det inte så mycket att kritisera. Som kund fick jag en väldigt positiv bild av företaget och dess tjänster. Däremot har jag läst att en del kunder bl.a. upplevt att både leveranstiden och kundtjänsten varit oerhört långsamma. Eftersom tjänsten bör fungera lika bra för alla drar de negativa omdömena ner på betyget lite grann. Betyget blir därför 4 av 5.

Ica Foto
Betyg: